lotfi-begi-16x9.jpg

Lotfi Begi

Party
júl.
30.
szombat
23:30–1:00
MCC Aréna
MCC Feszt Pass köteles

Lotfi Begi, a zenei alkimista

Lotfi Begi az a DJ, akit hazánkban már senkinek sem kell bemutatni, hiszen remixeit és szettjeit egyszerűen imádják a rádióhallgatók, a rádiós szerkesztők és a bulizni vágyók egyaránt. A Music Fm indulása óta a Music Killers rezidense. 2015-ben a Music Fm és a Tuborg DJ versenyének győztese, ezzel együtt az év DJ-je lett. Begi egészen fiatalon, 16 évesen próbálta ki magát először a DJ-pultban. 2000-ben elindította a Pulzárt, az első rádiós műsort Magyarországon, ahol az elektronikus zeneipar színe-java felvonult. Begi 2008-ban megalapította a Compact Disco formációt, akik bezsebelhették a Fonogram-díjat is. 

Begi 2013-ban és 2014-ben olyan hazai előadóknak készített remixeket, mint Rúzsa Magdolna, Ivan and The Parazol,  Zséda, Majka és Curtis, Ákos, Radics Gigi, Bogi, vagy éppen ByeAlex. Mindegyik remix a rádiós listák és kivánságműsorok kedvencei közt landolt. A következő év Fonogram-jelölést hozott Lotfi Begi számára, illetve a hivatalos MAHASZ rádiós slágerlista első helyét is elérte Rúzsa Magdival közösen.A sikerek 2015-ben is folytatódtak, sőt! A szárnyalás csak ekkor indult el igazán: a Hooligans "Paradicsom" című slágerének remixe összesen közel 2 milliós lejátszást ért el YouTube-on, és igazi rádiós kedvenccé is vált. És akkor még nem is beszéltünk a 2015-ös Balaton Sound hivatalos himnuszáról, a Lotfi Begi feat. Herrer Sára produkció "By The Shore" című daláról!

2016-ban Begi sikerei folytatódtak tovább, hiszen elkészitette Mező Misivel az Egy Szó Miatt cimű dalt, ami három héten keresztül a MAHASZ Rádiós lista első helyét foglalta el, később az év dala diját is megnyerte a VIVA TV közönség szavazásán. Illetve még ebben az évben elkészitette ByeAlex Még mindig cimű dalára a remixet, ami szintén a MAHASZ-lista élére tört, illetve a Youtube-on közel 13 millióan kattintottak rá.

lotfi-begi-1x1.jpg
Lotfi Begi
Zenész, producer
 
 
 
 

Programok

A programváltozás jogát fenntartjuk.


Mathias Corvinus Collegium 2023. Minden jog fenntartva.